Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav naručiti

 

Muške košulje kratak rukav naručiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Za svakog modernog muškarca košulja predstavlja obavezan deo garerobe bilo da je u pitanju ozbiljna poslovna varijanta ili sportska elegancija. U svakom slučaju će Vam biti neophodne muške košulje kratak rukav naručiti iz našeg širokog asortimana proizvoda. Prava kombinacija garderobe u koju su uključene i naše muške košulje kratak rukav naručiti pomoćiće Vam da ostavite idealan prvi utisak koji je u poslovnom svetu veoma važan.

 

Uz adekvatan izbor boja u kojima se izrađuju muške košulje kratak rukav naručiti možete vrlo elegantno izgledati i pri tom osvežiti Vašu odevnu kombinaciju, pa smo zbog toga sigurni kao i zbog visokog kvaliteta da ćete ih posedovati u mnogo većem broju.

 

Mogućnost izrade veza ili štampe učiniće da muške košulje kratak rukav naručiti na Vašim zaposlenima izgledaju pre svega vrlo otmeno i poslovno i pri tome ostave jedinstven utisak koji će Vaši klijenti pamtiti i po čemu ćete biti prepoznatljivi.

 

Unesiti nov stil odevanja u Vašoj kompaniji i obratite nam se sa idejama za izradu Vašeg logotipa i muške košulje kratak rukav naručiti biće tu za Vas.

 

Muške košulje kratak rukav naručiti se rade od mešavine pamuka 55% i poliestera 45% sa dugim i kratkim rukavom sa izborom do 8 boja, vez je moguć do 10 boja i štampa do 6 boja. Mogu se raditi i sa dugim rukavom.