Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav kupiti

 

Muške košulje kratak rukav kupiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Imate ideju kako da osvežite svoj izgled ili želite da Vaši zaposleni nose istu odevnu kombinaciju tokom obavljanja poslovnih aktivnosti, a ne znate gde možete to da ostvarite. Obratite se nama i mi ćemo uz naše muške košulje kratak rukav kupiti ostvariti Vaše zamisli i potrebe.

 

Bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili neke druga prilika za nošenje košulje bitno Vam je kakav ćete utusak ostaviti na nekoga. Sigurni smo da nećete pogrešiti kupovinom naše muške košulje kratak rukav kupiti. Ne samo da imate izbor i mogućnost da odaberete adekvatnu boju muške košulje kratak rukav kupiti, već prilikom kupovine možete osmisliti detalj koji ćemo na njima uraditi u vezu ili štampi.

 

Muške košulje kratak rukav kupiti su iz asortimana proizvoda koji se radi u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini lakim za održavanje i izrada veza ili štampe na njima je trajna.

 

Muške košulje kratak rukav kupiti radimo u modelima i sa dugim rukavima kako bi zadovoljili Vaše potrebe za adekvatnim oblačenjem tokom cele godine u zavisnosti od godišnjeg doba.

 

Izradom logotipa u vezu ili štampi muške košulje kratak rukav kupiti postaće reklamni materijal Vaše firme koji će biti dostupan svima i u svakom trenutku. Vaši zaposleni će ih uvek rado nositi jer su izuzetno udobne, lagane i modernog dizajna što ih čini lakim za kombinovanje sa ostatkom poslovne garderobe.