Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav za školu

 

Muške košulje dug rukav za školu rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Sigurni smo da ste se puno puta pitali da li je moguće ponovo u škole uvesti jedinstven stil oblačenja učenika a da pritom oni sami budu zadovoljni Vašim izvorom garderobe koju želite da nose. Da, moguće je uz naše muške košulje dug rukav za školu.

 

Muške košulje dug rukav za školu su izuzetno prijatne i udobne za nošenje tokom celog dana jer se rade od kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% sa mogućnošću izrade i sa kratkim rukavima za toplije dane.

 

Mogućnost izbora boja je do 8 nijansi što ih čini lakim za kombinovanje sa ostatkom garderobe. Modernog su kroja pa će ih Vaši učenici rado nositi jer će uspeti i da uz muške košulje dug rukav za školu prate modne trendove.

 

Na muške košulje dug rukav za školu moguća je izrada logotipa ili naziva Vaše škole u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja čime ćete dodatno uspeti da osvežite izgled ovih košulja.

 

Pokažite status svoje škole kroz kupovinu muške košulje dug rukav za školu i da osim o sticanju znanja Vaših učenika brinete i o njihovom izgledu koji odaje ozoljnost ustanove koju pohađaju.