Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav za klub

 

Muške košulje dug rukav za klub rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Iako se sportisti uvek vezuju za sportsku garderobu koju nose, ne znači da oni ne vole ili ne trebaju da nose i elegantniju garderobu. Baš iz tog razloga iz svoje ponude izdvajamo muške košulje dug rukav za klub koje smo kreirali da budu modernog dizajna i da ističu muževnost.

 

Van sportskog terena uvek je lepo videti dobro odevenog sportisu naročito ako su u pitanju važni događaji na kojima oni trebaju da predstavljaju svoj klub. Uz muške košulje dug rukav za klub u bilo kojoj odevnoj kombinaciji pruža Vam se mogućnost da izgledate vrlo eleganto.

 

U njima ćete se uvek osećati prijatno i lagano jer se rade od mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% sa mogućnošću izrade sa kratkim rukavima za toplije dane. Muške košulje dug rukav rade se u 8 boja što ih čini lakim za kombinovanje sa ostatkom garderobe ili prema potrebama Vašeg kluba.

 

Uz mogućnost izrade logotipa ili naziva Vašeg kluba u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja uvek ćete izgledati reprezentativno. Nošenjem muške košulje dug rukav za klub bićete stalno u mogućnosti da van terena predstavljate svoj klub u najboljem svetlu i tako zainteresujete nove članove kluba za aktivnim bavljenjem sportom.