Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav za firmu

 

Muške košulje dug rukav za firmu rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje su odevni predmet koji se obavezno mora naći u garderobe jednog poslovnog muškarca. Kako bi i Vaši zaposleni imali takav jedan odevni predmet biće Vam neophodne naše muške košulje dug rukav za firmu. Muške košulje dug rukav za fimru su izrađene u modernom kroju koji odiše elegancijom i poslovnoću koja je potrebna tokom obavljanja poslovnih aktivnosti bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili kontakt sa klijentima.

 

Izuzetno su lagane i prijatne za nošenje i tokom letnjih dana jer je u ponudi i varijanta sa kratkim rukavima. Muške košulje dug rukav za firmu rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i polestera 45% sa izborom do 8 boja što ih čini lakim za kombinovanje prema potrebama Vaše kompanije.

 

Muške košulje dug rukav za firmu Vaši zaposleni će rado nositi jer smo se potrudili da modernim krojevima razbijemo monotoniju običnih poslovnih košulja a uz mogućnost izrade veza i štampe na njima dodatno ih činimo zanimljivim.

 

Izrada veza ili štampe omogućava da na muške košulje dug rukav za firmu nanesete logotip i reklamni tekst Vaše firme u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja. Na taj način Vaši zaposleni će uz muške košulje dug rukav za firmu sa sobom uvek nositi i reklamu koja će biti vidljiva u svakom kontaktu sa potrošačima ili poslovnim partnerima.

 

Neka Vaša firma odiše jedinstvom uz naše muške košulje dug rukav za firmu i tako pokažete svima koliko ste poslovni i inovativni.