Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav štamparija

 

Muške košulje dug rukav štamparija rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Hteli bi ste da osvežite izgled svojih zaposlenih i da uvedete jedinstven kodeks oblačenja – mi Vam pružamo mogućnost da to ostvarite uz naše muške košulje dug rukav štamparija. Uz mogućnost izrade štampe reklamnog materijala ili logotipa Vaše firme, muške košulje dug rukav štamparija postaće Vaša reklama vidljiva u svakom kontaktu sa klijentima ili poslovnim partnerima.

 

Muške košulje dug rukav štapmarija rade se u sopstvenoj proizvodnji od kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini lakim za održavanje. Vaši zaposleni će ih vrlo rado nositi jer su izuzetno udobne, prijatne i modernog kroja i lako se uklapaju u svaku odevnu kombinaciju.

 

Mogućnost izrade logotipa vaše firme na muške košulje dug rukav štamparija je moguć do 6 boja čime ćete uspeti da razbijete monotoniju običnih poslovnih košulja. Osim što ih mogu nositi Vaši zaposleni tokom radnog vremena muške košulje dug rukav štamparija mogu dlično poslužiti kao promotivni materijal i poklon Vašim poslovnim partnerima i vernim potrošačima.

 

Muške košulje dug rukav štamparija će se sigurno uklopiti u Vaš poslovni prostor jer se rade u 8 boja, a izuzetan kvalitet materijala osigurava trajnost boja tkanine kao i boja štampe. U izradi su i modeli sa kratkim rukavom zavisno od Vaših potreba.

 

Obratite nam se sa svojim idejama i željama a mi ćemo uz visoku tehnologiju izrade muške košulje dug rukav štamparija uraditi prema Vašim potrebama.