Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav štampane

 

Muške košulje dug rukav štampane rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ako želite da svoj reklamni tekst ili logotip Vaše firme odštampane na nekom odevnom predmetu onda će Vam svakako biti neophodne naše muške košulje dug rukav štampane. S obzirom da je svakom poslovnom muškarcu neophodna košulja u svom garderoberu pa zašto onda to ne bi bile baš Vaše muške košulje dug rukav štampene.

 

Zaista je bitno kakav ćete utisak poslovnosti i ozbiljnosti ostaviti u radu sa svojim klijentima ili tokom poslovnih sastanaka i kakvu će sliku o Vašoj firmi imati. Baš iz tog razloga Vaši zaposleni moraju imati adekvatnu garderobu koja će odisati elegantnošću i poslovošću a sve to možete ostvariti uz naše muške košulje dug rukav štampane.

 

Muške košulje dug rukav štampane rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnih materijala pamuka 55% i poliestera 45% sa izradom u 8 boja i mogućnošću štapme do 6 i veza do 8 boja. Visok kvalitet tehnologije izrade osigurava trajnost boja štampe koja se radi na naše muške košulje dug rukav štampane.

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i modele sa kratkim rukavima što omogućava nošenje ovih košulja tokom cele godine. Sigurni smo da će ih Vaši zaposleni rado nositi jer su izuzetno udobne, lagane i modernog kroja što ih čini lakim za kombinovanje sa ostatkom garderobe.