Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav sa štampom

 

Muške košulje dug rukav sa štampom rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Koliko ste se puta pitali koja je najbolja mogućnost reklamiranja i na čemu bi ste sve mogli da uradite svoj reklamni tekst ili logotip firme? Mi Vam predstavljamo jednu od mnogobrojnih mogućnosti za to uz naše muške košulje dug rukav sa štampom. Na njima je moguća izrada reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme u štampi do 6 boja.

 

S obzirom da su muške košulje obavezan deo garderobe svakog poslovnog muškarca mi Vam nudimo muške košulje dug rukav sa štampom jer će se u njima Vaši zaposleni osećati prijatno i udobno tokom radnih aktivnosti. Modernim krojevima i dizajnom uz izbor do 8 boja muške košulje dug rukav sa štampom lako se kombinuju sa ostatkom garderome ostavljajući iza sebe jedinstven utisak poslovnosti i ozbiljnost.

 

Muške košulje dug rukav sa štampom se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Mogućnost izrade ovog artikla je do 8 boja. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i model sa kratkim rukavom muške košulje.

 

Osim Vaših zaposlenih muške košulje dug rukav sa štampom rado će nositi i Vaši verni potrošači i korisnici usluga te stoga im poklonite muške košulje dug rukav sa štampom a za uzvrat oni će biti Vaša pokretna reklama svuda i u svakom trenutku.

 

Obratite nam se sa svojim idejama i mi ćemo ih pretočiti u stvarnost uz naše muške košulje dug rukav sa štampom i tako doprinesete širenju pozitivnog imidža Vašeg poslovanja.