Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav reklamne

 

Muške košulje dug rukav reklamne rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Hteli bi ste da Vaša reklama bude vidljiva u svakom trenutku i dostupna pogledima prolaznika i klijenata, ali ne znate kako – mi Vam pružamo mogućnost da uz naše muške košulje dug rukav reklamne to i ostvarite izradom reklamnog materijala i logotipa Vaše firme. Izrada logotipa ili reklamnog materijala na muške košulje dug rukav reklamne moguća je u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja.

 

Muške košulje dug rukav reklamne se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%, a moguća je izrada modela kratak rukav što ih čini pogodnim za nošenje u svim vremenskim uslovima. Izbor boja je do 8 nijansi pa su lake za prilagođevanje prema potrebama Vaše firme kao i za kombinovanje sa ostatkom garderobe.

 

Uz izradu reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme dobijate odevni predmet koji mogu nositi Vaši zaposleni tokom radnog vremena, idealna poklon poslovnim partnerima ili vernim korisnicima Vaših usluga. U bilo kojoj situaciji dobijate reklamu koju će svi rado nositi.

 

Muške košulje dug rukav reklamne svi će rado nositi jer su zbog prirode materijala verlo lagane i udobne, a modernim dizajnom smo se potrudili da pratimo modne trendove i na taj način stvorimo odevni predmet koji će se uklapati u svaku odevnu kombinaciju.

 

Obratite nam se sa Vašim idejama i željama kako da pospešite marketing svog poslovanja, a uz tim stručnjaka i visoko kvalitetnu tehnologiju izrade mi ćemo Vam to i omogućiti.