Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav poručiti

 

Muške košulje dug rukav poručiti rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Firma ste ili pojedinac i želite da dobijete artikal prema svojim potrebama i željama a niste sigurni kome da se obratite – mu smo tu da Vam tako nešto omogućimo. Uz naše muške košulje dug rukav poručiti uspećete da dobijete odgovarajući proizvod sa mogućnošću izrade veza ili štampe.

 

Muške košulje dug rukav poručiti su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji se radi od visoko kvalitetnog materijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u 8 boja, a izrada veza je u 10 boja i štampe u 6 boja zavisno od Vaših potreba i mogućnosti.

 

Muške košulje dug rukav poručiti zbog svoje kvalitetne izrade su trajnih boja a garantujemo i za trajnost boja štampe i veza. Izuzetno su prijatne za nošenje, lagane i udobne a modernim krojevima smo se potrudili i da pratimo modne trendove. Da bi ste mogli da ih nosite tokom cele godine u ponudi su i modeli sa kratkim rukavom.

 

Sigirni smo da ćete ih uvek rado nositi i da ćete sa zadovoljstvom postati još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih potrošača. Mogućnosti su velike kako bi ste najbolje mogli da upotrebite naše muške košulje dug rukav poručiti, bilo da je to želja da se ima nešto unikatno ili potreba za dobrim marketingom.

 

Neka Vaši zaposleni budu odeveni u naše muške košulje dug rukav poručiti i sigurni smo da ćete biti zadovoljni jer ćete uz njih dobiti i reklamu koja će biti prepoznatljiva i vidljiva svuda i u svakom tenutku.