Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav vezionica

 

 

Ženske košulje kratak rukav vezionica rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Osoba ste koja uživa u nošenju košulje tokom leta i pri tom bi ste voleli da možete svoj odevni predmet da ukrasite nekim detaljem koji će biti pečat Vaše ličnosti a ne znate kako da to ostvarite – tu smo mi da Vam ponudimo iz širokog asortimana proizvoda ženske košulje kratak rukav vezionica. Vez koji se radi u 10 boja Vam omogućava da osmislite detalj koji želite a mi ćemo se kvalitetnom tehnologijom izrade potruditi da Vam to i obezbedimo.

 

Ženske košulje kratak ruka su vrlo prijatne za nošenje tokom toplih dana jer se rade od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Naš tim stručnjaka se potrudio da modernim dizajnom uvek budete u trendu i da možete ženske košulje kratak rukav vezionica da nosite u svakoj odevnoj kombinaciji i u svakoj prilici.

 

Za hladnije dane potrudili smo da Vam obezbedimo i model sa dugim rukavom, a izborom do 8 boja pruža Vam se mogućnost da svoj omiljeni odevni predmet imate u većem broju.

 

Za one koji žele da pospeše marketing svog poslovanja uz izradu logotipa firme u vezu ženske košulje kratak rukav vezionica postaće glavni promotivni materijal koji će rado nositi Vaši zaposleni ili Vaši verni korisnici usluga.