Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje dug rukav vezionica

 

 

Ženske košulje dug rukav vezionica rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Bilo da ste osoba koja voli da svoj omiljeni odevni predmet ukrasite nekim detaljem ili da ste poslovna žena kojoj treba adekvatna garderoba – svakako će Vam biti potrebne naše ženske košulje dug rukav vezionica.

 

Ženske košulje dug rukav vezionica se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% na kome je moguća izrada u vezu reklamnog materijala, logotipa ili nešto po Vašoj želji. Izrada veza moguća je u 10 boja čime dodatno dobijate mogućnost kombinovanja prema Vašim potrebama.

 

Ženske košulje dug rukav vezionica su izuzetno prijatne, lagane i udobne za nošenje, a modernim dizajnom smo se potrudili da očuvamo ženstvenost i eleganciju koja je neophodna. Rade se u 8 boja čime se olakšava kombinovanje da ostatkom garderobe i radnim ambijentom a svakako da izbor boja omogućava da u svom garderoberu ih posedujete u većem broju.

 

Znate i sami koliko je bitno da svojim izgledom očuvate poslovnost i ozbiljnost tokom rada sa klijentima i poslovnim partnerima i zato će Vam u tome pomoći naše ženske košulje dug rukav vezionica.

 

Bilo da nosite suknju ili pantalane sigurni smo da nećete pogrešiti ako u svojoj odevnoj kombinaciji budete imali naše ženske košulje dug rukav vezionica. Rade se i sa kratkim rukavima čime ćete uspeti da svoje oblačenje prilagodite vremenskim uslovima.