Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljka sa vezom crvena stella artois sedeljka sa vezom crna becks sedeljka sa vezom bez niksicka sedeljka sa vezom

Sedeljke vezionica

 

 

Sedeljke vezionica se rade u sopstvenoj prizvodnji, punjene su sunđerom, pogodne su za ugostiteljstvo i rade se za stolice, baštenske fotelje i dvosede u boji i od materijala po Vašoj želji. Moguća izrada logotipa u vezu ili štampi.

 

 

Sedeljke vezionica su proizvod iz sopstvene prizvodnje koji smo u mogućnosti da izradimo po Vašoj želji po pitanju oblika, vrste materijala i boje sa mogućnošću izrade veza. Sedeljke vezionica su pogodne za oblaganje stolica, baštenskih fotelja ili dvoseda koji se najčešće koriste u ugostiteljstvu ili za lične potrebe.

 

Sedeljke vezionica punimo sunđerom i radimo ih u obliku koji odgovara Vašim potrebama, bilo da su u pitanju sedeljke sa naslonom, bez ili sa odvejenim naslonom. Rade se od materijala koji Vi izaberete i u boji koja Vam je potrebna.

 

Pošto su sedeljke vezionica pogodne za izradu veza na njima je moguća izrada reklamnog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme sa izradom u 10 boja. Adekvatnim kombinovanjem boja željeni detalj u vezu dodatno će se istaći i biti primetan na ovim sedeljkama.Tako Vam se pruža mogućnost da imate reklamu koja će biti vidljiva u svakom trenutku i dostupna svima.

 

Neka sedeljke vezionica budu pravi izbor za Vas kako bi upotpunile Vaš ambijent i istakle Vašu firmu i delatnost kojom se bavite. Osmislite original detalj ili reklamu koju želite da imate i mi ćemo sedeljke vezionica izraditi po Vašoj želji.