Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

salovi od polara sa vezom zeleni salovi od polara sa vezom zuti, narandzasti, crveni salovi od polara sa vezom plavi salovi od polara sa vezom beli, sivi, crni salovi od polara sa vezom roze, crveni salovi od polara sa vezom

Šalovi vezionica

 

 

Šalovi vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji o visoko kvalitetnog polara-fleece, 100% poliester sa antipilling-ne grudvajućim efektom, površinske mase 320 g/m². Rade se u preko 20 boja sa izradom logotipa ili naziva Vaše frime u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Kako su šalovi vesnik hladnih dana i zime sigurni smo da ćete poželeti da u svom ormaru imate bar jedan ovakav odevni detalj kao što su naši šalovi vezionica.

 

Šalovi vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala polara-fleece, 100% poliester koji je površinske mase 320 g/m² što ih svakako čini vrlo prijatnim, mekanim i toplim za nošenje. Rade se u preko 20 boja i nijansi pa smo sigurni da ćete poželeti da ih imate u mnogo većem broju.

 

Osim što ćete imati adekvatan odevni dodatak kao što su šalovi vezionica pruža Vam se mogućnost izrade željenog detalja u vezu sa izradom do 10 boja čime bi ste dodatno oplemenili ove šalove i imali na sebi unikatan detalj.

 

Za one koji su poslovniji pa žele da naprave dobar marketing za svoju firmu ovi šalovi vezionica mogu poslužiti kao odlična reklama, jer u vezu je moguća izrada logotipa ili naziva Vaše firme kao i izrada reklamnog teksta. Možete ih pokloniti svojim vernim potrošačima ili svojim poslovnim partnerima i saradnicima, a osim toga mogu ih nositi i Vaši radnici.

 

Neka Vaša reklama bude dostupna svima i u svakom trenutku uz artikal kao što su šalovi vezionica koje za Vas možemo izraditi po Vašoj želji i potrebama. Možete ih vrlo lepo kompletirati sa kapama iz našeg asortima jer se rade u istoj boji i od istog materijala kao šalovi vezionica.