Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

kiwi zeleni duks sa rajsferslusom sa vezom royal plavi duks sa kapuljacom bordo polar duks sa vezom royal plavi duks sa okruglim izrezom

Reklamni duksevi vezionica

 

 

Reklamni duksevi vezionica – vez, od materijala polara (fleece) 100% paliester, površinske mase 320 g/m2, deo sopstvene proizvodnje.

 

 

Reklamni duksevi vezionica se rade od visokokvalitetnog polara (fleece) 100% poliester. Materijal je visokokvalitetan, i površinske mase 320 g/m2. Ima efekat antipilinga, a to znači da se ne grudva.

 

Reklamni duksevi vezionica imaju dobra termička svojstva. Pogodni su za nošenje tokom zimskih dana jer su veoma topli. Lako se održavaju i brzo se suše. Izuzetno su atraktivni za nošenje, pa su omiljeni odevni predmet žena i muškaraca. Jedina razlika je što je ženski kroj strukiran pa se jasno vidi figura.

 

Kragna je dvostruko postavljena. U porub je uvučena elastična traka i učkur. Rajsferšlus je Full Zip YKK, i u boji je tekstila. Dva usečena džepa se nalaze sa strane.

 

Paleta boja za šivenje reklamnih dukseva vezionica ima preko 20 boja, dok se za vez logotipa koristi najviše 12 boja. Program veza ostaje u našoj arhivi i koristi se svaki sledeći put, ali se ne naplaćije. Ovaj način reklamiranja vaše firme izuzetno je efikasan I veoma popularan.

 

Reklamni duksevi vezionica se rade u veličinama od S do XXXL. Mogu se kombinovati sa drugim odevnim predmetima istog ili sličnog materijala. Na raspolaganju su vam kape i šalovi od polara, ili na primer, radni prsluci.

 

Pažljivom izradom i visokim kvalitetom materijala stekli smo brojne zadovoljne kupce, koji iznova naručuju naše proizvode.