Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom sa vezom melanz siva majica sa okruglim izrezom sa vezom keli zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom narandzasta majica sa okruglim izrezom sa vezom kiwi zelena majica sa okruglim izrezom sa vezom crna majica sa okruglim izrezom sa vezom

Reklamne majice vezionica

 

 

Reklamne majice vezionica – vez i štampa, kvalitetne, 100% pamuk, površinska masa 205 – 210 g/m2, sa renderom oko vrata, rade se u preko 20 boja.

 

 

Reklamne majice vezionica su neizostavan odevni predmet za vrele letnje dane. Šivene su od visokokvalitetnog materijala, 100% pamuka, površinske mase 205 – 210 g/m2. Zahvaljujući tome, veoma su lake za održavanje i udobne za nošenje.

 

Reklamne majice vezionica šiju se sa rebrastim renderom oko vrata, sastava 96% pamuk i 4% elastin. Veoma su praktične i jednostavne. Rade se u veličinama od S do XXXL pa ih mogu nositi muškarci i žene.Takođe, zahvaljujući svojoj univerzalnosti možete ih kombinovati sa drugim proizvodima našeg širokog asortimana.

 

Ovaj odevni predmet se radi u preko 20 boja. Najvažnije od svega jeste što na njih možete izvesti logotip vaše firme. Tako, gde god se vaši zaposleni radnici nalaze, vi imate reklamu. Treba samo napomenuti da se vez radi najviše u 12 boja.

 

Radne majice vezionica se mogu nositi svuda i na svakom mestu. Estetksi su veoma primamljiv odevni predmet. Njihova jednostavnost i oblik odišu sportskom elegancijom.

 

Osim njih, u ponudi imamo ranglan majice, top majice, funkcional majice i ženske majice bez rukava.

 

Ako je vaš cilj da budete jedinstveni i uspešni u svom poslu morate imati ovaj proizvod. Za sve nedoumice možete se obratiti našem timu stručnjaka a oni će u najkraćem mogućem roku rešiti vaš problem.