Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo radni prsluk sa vezom beli radni prsluk sa vezom ljubicasti radni prsluk sa vezom royal plavi radni prsluk sa vezom crni radni prsluk sa vezom keli zeleni radni prsluk sa vezom

Radni prsluci vezionica

 

 

Radni prsluci vezionica - visok kvalitet materijala, keper:, od čega 65% poliester, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpuli za bezbednost na radu, rajsferšlus Full Zip YKK u osnovnoj boji, veliki džepovi. Izbor materijala u preko 12 boja.

 

 

Radni prsluci vezionica sa vezom ili štampom su izrađeni od visokokvalitetnog kepera, 65% poliester, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m². Kvalitet materijala od kog su napravljeni obezbeđuje im dugotrajnost, a dobro osmišljen dizajn praktičnost.

 

Na sebi imaju četiri džepa koji su dovoljno veliki da u njih mogu stati potrebne sitnice ili neki manji alat. Praktični su jer su ruke slobodne pa radnici mogu nesmetano obavljatai poslove.

 

Radni prsluci vezionica se mogu poručiti u jednoj od preko 12 boja koje imamo u ponudi. Rajsferšlus Full Zip YKK je u osnovnoj boji, a kragna, pojas i zatvarači džepova su urađeni u boji koja je kontrastna boji prsluka.

 

Radni prsluci vezionica su pogodni za nošenje pri obavljanju velikog broja delatnosti, u građevini, radionicama, magacinima itd. Posebno su prilagođeni za radnike na putevima jer poseduju fosforescentni pastpul iznad pojasa, u visini grudi i celom dužinom zadnjeg dela rukava.

 

Radni prsluci vezionica se odlikuju kvalitetom izrade i materijala, te su dugotrajni i izdržljivi.