Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radni kombinezoni vezionica

 

 

Radni kombinezoni vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, prednjim delovima rukava, delovima nogavica, pojasom i zatvaracima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radni kombinezoni vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka sa površinkom masom 245 g/m² uz mogucnost izrade veza na njima detalja po Vašoj željoj. Radni kombinezoni standardno na sebi imaju kragnu, pojas, zatvarace džepova, prednje delove rukava i delova nogavica u kontrstnoj boji, rajferšlus full Zip YKK i nitne na džepovima i krajevima šniranja. Kako su radni kombinezoni uglavnom namenjeni radu u otežanim uslovima i radu na terenu na njima smo zbog povecane sigurnosti stavili i fosforescentni paspul.

 

Radni kombinezoni vezinica rade se u preko 12 boja i lako ih je kombinovati i prilagoditi Vašim potrebama a takode se lako mogu kombinovati i sa radnim jaknama koje se nalaze u našoj ponudi jer se rade od istog materijala i u istim bojama. Izrada veza dostuna je u 10 boja pa tako možete lako istaci svoj željeni detalj u vezu bilo da je u pitanju reklamni tekst, logotip ili naziv firme. Na taj nacin ne samo da cete imati adekvatnu radnu garderobu za svoje zaposlene vec cete imati reklamu koja ce biti dostupna svima i u svakom trenutku.

 

Obezbedite svojim zaposlenima adekvatne radne uslove uz naše radne kombinezone vezionica koje ce oni sa zadovoljstvom nositi na sebi i tako Vašu firmu promovisati tokom rada. Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo jer smo izradom ovih kombinezona zadovoljili sve neopohdne standarde sa kojima cete biti u prilici da svojim zaposlenima obezbedite sigurno i udobno obavljanja radnih obaveza. Pokažite imidž svoje firme i ulaganje u svoje poslovanje uz radni kombinezoni vezionica na kojima ce se u vezu naci i Vaša firma i Vaša reklama. Uz artikala kao što su radni kombinezoni sigurni smo da ce Vaši zaposleni izgledati u njima reprezentativno i da ce uz njih prikazati Vašu firmu i Vaše poslovanje na najbolji moguci nacin.