Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne treger pantalone sa vezom keli zelene radne treger pantalone sa vezom braon radne treger pantalone sa vezom bele radne treger pantalone sa vezom roze radne treger pantalone sa vezom narandzaste radne treger pantalone sa vezom

Radne treger pantalone vezionica

 

 

Radne treger pantalone vezionica, sa vezom i štampom, visok kvalitet materijala, keper, od čega 65% polietilen, 35% pamuk, površinska masa 245 g/m². Fosforescentni pastpul za bezebednost na radu, džepovi, tregeri. Sopstvena proizvodnja, izbor od preko 12 boja.

 

 

Radne treger pantalone vezionica su naš sopstveni proizvod, koji se na prvom mestu odlikuje visokim kvalitetom materijala od kog je izrađen. To je keper, mešavina polietilena-65% i pamuka 35%, površinske mase 245 g/m².

 

Vez i štampa kojim oplemenjujemo ovaj i druge proizvode su takođe kvalitetni i dugotrajni. U vezu ili štampi, na radnim treger pantalonama vezionica, može se naći Vaš logo ili reklamni slogan.

 

Radne treger pantalone vezionica se rade u više od 12 boja i samim tim ih lako možete kombinovati sa ostalim delovima garderobe. Naši dizajneri su se potrudili da one, osim svoje praktičnosti, zadovolje i estetske kriterijume. Tako radne treger pantalone na sebi imaju par detalja koji daju lep vizuelni efekat i privlače pažnju. To su zatvarač kengur-džepa i pojas izrađeni u boji koja je kontrastna osnovi, gajke i tregeri.

 

Mislili smo i na bezbednost Vaših radnika. Opremili smo radne treger pantalone fosforescentnim pastpulom na zadnjem delu nogavica. Vaši zaposleni će tako biti uočljivi u uslovima smanjene vidljivosti.