Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne pantalone sa vezom royal plave radne pantalone sa vezom ljubicaste radne pantalone sa vezom tamno zelene radne pantalone sa vezom tamno zute radne pantalone sa vezom crne radne pantalone sa vezom

Radne pantalone vezionica

 

 

Radne pantalone vezionica – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasem, zatvaračem našivenog džepa I prednjim delom potkolenice u kontrasnoj boji, fosforescentni paspul. Sopstvena priozvodnja.

 

 

Radne pantalone vezionica predstavljaju odevni predmet napravljen od kepera tj. kombinacije materijala 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2.

 

Radne pantalone vezionica su proizvod visokog kvaliteta, velike izdržljivosti i fleksibilnosit. Veoma lepo izgledaju. Dostupne su do12 boja.

 

Rade se standardno sa pojasem,zatvaračem našivenog džepa i prednjim delom potkolenica u kontrasnoj boji.Na desnoj butini nalazi se našiven džep (standardno u osnovnoj boji) i to sa zatvaračem (standardno u kontrasnoj boji). Takodje su našivene gajke za brojne alate. Radne pantalone vezionica imaju dva usečena džepa na bokovima. Na zadnjoj strani desno našiven je džep sa zatvaračem.

 

Pojas je u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom.

 

Radne pantalone vezionica su proizvod modernog dizajna. Omogućavaju potpun konfor tokom rada. Opremljene su sa dosta džepova sa strane zbog čega su veoma praktične. Mogu se koristiti za svakodnevni rad, u gradjevini, mašinskoj industriji,u magacinima, gradilištima, na stovarištima itd. Lepo se mogu kombinovati sa jaknama, prslucima i drugim proizvodima iz našeg šikorog asortimana.