Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena radna jakna sa vezom bordo radna jakna sa vezom keli zelena radna jakna sa vezom svetlo zuta radna jakna sa vezom royal plava radna jakna sa vezom bela radna jakna sa vezom

Radne jakne vezionica

 

 

Radne jakne vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog kepera: 65% polietilen i 35% pamuk, 245 g/m² sa izborom u preko 12 boja. Rade se standardno sa kragnom, pojasom i zatvaračima džepova u kontrastnoj boji. Fosforescentni paspul radi bezbednosti na radu, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja.

 

 

Radne jakne vezionica su proizvod iz sopstvene proizvodnje koji radimo od visoko kvalitetnog materijala kepera koji je mešavina 65% polietilena i 35% pamuka, sa površinskom masom 245 g/m². Radne jakne vezionica rade se u preko 12 boja i lako ih je prilagoditi Vašim potrebama.

 

Radne jakne vezionica na sebi imaju standardnu kragnu, pojas i zatvarače na džepovima u kontrastnoj boji, rajsferšlus full Zip YKK, nitne na džepovima i krajevima šniranja. Radi sigurnosti na radu kako bi Vaši zaposleni bili lako uočljivi na radne jakne vezionica radi se fosforescentni paspul.

 

Radne jakne vezionica se mogu koristit u svakoj delatnosti kao osnovni vid zaštite zaposlenih na radu i kao deo radne uniforme jer se ove jakne mogu kompletirati sa radnim pantalonama, kombinezonima i sl. Kako se radne jakne vezionica moraju nositi preko neke garderobe preporučujemo Vam iz našeg asortimana proizvoda majce, dukseve, košulje i sl. kako bi svojim zaposlenima obezbedili adekvatnu garderobu za rad.

 

Radne jakne vezionica su pogodne i za izradu veza, pa tako na njima možete imati reklamni tekst, logotip ili naziv firme čime bi ste dodatno istakli svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Uz izradu veza koji se radi u 10 boja, radne jakne vezionica postaće Vaša reklama koju će Vaši zaposleni rado nositi na sebi. Na taj način se samo da ćete biti u prilici da se reklamirate već i da pokažete imidž i poslovanje svoje firme i brigu o svojim zaposlenima kojima želite da obezbedite adekvatne uslove rada.

 

Sigurni smo da će radne jakne vezionica zadovoljiti Vaše potrebe jer ih radimo od visoko kvalitetnog materijala lakog za održavanje a takođe smo se potrudili da sa njima zadovoljimo visoke standarde za bolje uslove rada.