Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvene radne bermude sa vezom tamno zute radne bermude sa vezom pink radne bermude sa vezom bele radne bermude sa vezom kiwi zelene radne bermude sa vezom teget radne bermude sa vezom

Radne bermude vezionica

 

 

Radne bermude vezionica – keper: 65% poliester i 35% pamuk, površinske mase 245 g/m2, material visokog kvaliteta, sa pojasom I zadnjim delom potkolenice u kontasnoj boji, ukras od fosforescentnog paspula, sopstvena proizvodnja.

 

 

Radne bermude vezionica su visokokvalitetan proizvod rađen od kepera. Sastav materijala je 65% poliester i 35% pamuk. Zahvaljujući tome radne bermude vezionica su izdržijlve, fleksibilne,dugo traju i veoma lepo izgledaju.

 

Detalji na radnim bermudama vezionica veoma su praktični. Pojas se radi standardno u kontrasnoj boji i ukrašen je fosforescentnim paspulom. Zadnji deo je sa širokom lajsnom koja je u osnovnoj boji u odnosu na nogavice koje su u kontasnoj boji rađene. Preko te lajsne i nogavica našivena su dva džepa u osnovnoj boji s tim što desni džep ima poklopac. Napred su dva usečena džepa u osnovnoj boji. Sa strane na levoj nogavici nalazi se džep sa poklopcem u kontrasnoj boji. Iznad njega je našivena gajka.

 

Radne bermude vezionica su deo naše sopstvene proizvodnje. Rade se u preko 12 boja. Pored toga, na raspolaganju su vam veličine od S do XXXL.

 

U ponudi imamo i druge odevne predmete koje možete kombinovati sa radnim bermudama vezionica. I oni su deo naše sopstvene proizvodnje. Svoje potrebe prilagodite godišnjim dobima pa se odlučite za neke od modela majica, polar dukseva, košulja itd.