Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crveni radni kombinezon sa vezom tirkiz plavi radni kombinezon sa vezom narandzasti radni kombinezon sa vezom kiwi zeleni radni kombinezon sa vezom teget radni kombinezon sa vezom bez radni kombinezon sa vezom

Radna uniforma vezionica

 

 

Radna uniforma vezionica, sa vezom i štampom, visok kvalitet materijala, keper, mešavina 65% polietilen i 35% pamuk, površinka masa 245 g/m². Fosforescentni pastpul za bezbednost na radu. Našu ponudu čine: radne jakne, radni kombinezoni, radni prsluci, radne treger pantalone, radne pantalone i radne bermude. Sopstvena proizvodnja u više od 12 boja.

 

 

Ukoliko želite dobru radnu uniformu za Vaše zaposlene, da se oni osećaju udobno u njoj i nesmetano rade a da, pre svega, bude kvalitetna i dugotrajna, na pravom ste mestu.

 

Radna uniforma vezionica je naš proizvod koji Vam toplo preporučujemo kao podlogu za Vaš logo ili reklamni slogan, u vezu ili štampi. Odlikuje se visokim kvalitetom izrade i samog materijala od kog je napravljena. To garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost.

 

Materijal od kog izrađujemo radne uniforme vezionica je visokokvalitetni keper, 65% polietilen, 35% pamuk, površinske mase 245 g/m². Radimo ga u više od 12 boja, što Vam omogućava lako i lepo kombinovanje svih artikala koji čine radnu uniformu vezionica.

 

Za bilo koje godišnje doba, u bilo kojim uslovima, imamo savršenu ponudu za Vas. Nju čine radne jakne, radne treger ili obične pantalone za hladnije dane, a za toplije dane tu su radni prsluci i bermude.

 

Svaki od ovih artikala na sebi ima fosforescentni pastpul koji Vaše radnike čini bezbednim u uslovima smanjene vidljivosti. Osim pastpula, tu su i džepovi koji imaju praktičnu ali i dekorativnu ulogu.