Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Polar prsluci vezionica

 

 

Polar prsluci vezionica su napravljeni od visoko kvalitetnog polara – fleece, antipilling – negrudvajući, 100 % poliester, 320 g/m², sopstvena proizvodnja, rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu.

 

 

Polar prsluci vezionica su iz naše sopstvene proizvodnje i predstavljaju jedan od artikala koji se mogu koristiti kao podloga za vez za Vaš logotip. U vezionici postoji mogućnost kombinovanja do 10 boja što će svakako zadovoljiti Vaše potrebe u estetskom smislu.

 

Polar prsluci vezionica se izrađuju od polara – fleece, 100 % poliester, 320 g/m², što će obezbediti trajnost boja na vezu i lako održavanje. Poseduju rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu, sa džepovima sa strane. Izrađuju se u više od 20 boja sa mogućnošću veza u 10 boja, izrađuju se u veličinama za decu, žene i muškarce. Za žene dodatno postoji strukirana varijanta.

 

Polar prsluci vezionica su idealni za svaku delatnost jer poseduju udobnost, kvalitet i zadovoljavaju estetske potrebe ambijenta i mogu se nositi u svakoj prilici. Zbog toga su polar prsluci vezionica pogodni za izradu veza Vašeg logotipa kao jednog od načina reklamiranja.

 

Budite sigurni da ćemo uspeti da zadovoljimo Vaše potrebe za kvalitetom i dizajnom izrade logotipa u našoj vezionici, jer uz stručni kadar koji radi sa nama uspeli smo da obezbedimo veliki broj zadovoljnih potrošača, pa Vas zato očekujemo da nam se pridružite.