Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

bordo polar duks sa vezom teget polar duks sa vezom narandzasti polar duks sa vezom keli zeleni polar duks sa vezom beli polar duks sa vezom royal plavi polar duks sa vezom

Polar duksevi vezionica

 

 

Polar duksevi vezionica - visok kvalitet materijala, polar (fleece) koji se ne grudva (antipilling), 100% poliester, 320 g/m², rajsferšlus Full Zip YKK u istoj boji, učkur u porubu, sopstvena proizvodnja..

 

 

Polar duksevi vezionica predstavljaju kvalitetan, estetski primamljiv odevni predmet koji čini idealnu podlogu za vez po Vašem izboru. Izvezen logotip Vaše firme na ovakvom duksu je više nego originalan način reklamiranja!

 

Polar duksevi vezionica su napravljeni od polara (fleece), 100% poliester, površinske mase 320g/ m². Ovaj materijal, osim što je visokog kvaliteta, poseduje i takozvani antipilling efekat, odnosno ne grudva se, pa je samim tim i veoma lak za održavanje. Kragna na polar duksevima vezionica je dvostruko postavljena, a u porub je uvučena elastična traka.

 

Polar duksevi vezionica su deo naše sopstvene proizvodnje i dostupni su Vam u preko 20 boja, dok Vam za vez nudimo paletu od najviše 12 boja. Na duksevima je rajsferšlus Zip YKK u boji tekstila, džepovi sa strane, kao i učkur u porubu. Izrađuju se u više veličina, u tri modela: muški, ženski i dečji. Ženski model polar dukseva vezionica je strukiran i na taj način prilagođen liniji ženskog tela.