Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

radni kombinezoni sa vezom i stampom sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

O NAMA

 

B-Export d.o.o. iz Čačka postoji od 1990. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja reklamnog tekstila. Firma raspolaže sopstvenim proizvodnim pogonima: konfekcijom, vezionicom i štamparijom. Trenutno je u pogonima firme B-Export d.o.o. zaposleno oko sto osoba. Kao dodatnu delatnost, preduzeće obavlja prevoz robe i pruža špediterskem usluge.

 

90 % svoga prometa B-Export d.o.o. bazira na izvozu. Radimo i loan-poslove za inostrane firme. Firma je prisutna na nemačkom tržištu s celokupnim programom predstavljenim na ovim stranicama.

 

Ovaj program izrađujemo od najkvalitetnijih materijala i po odličnim šablonima. Direktni smo uvoznici materijala; šijemo, vezemo i štampamo na najsavremenijim mašinama dostupnim u regionu.

 

Najbolja garancija kvaliteta naše robe i usluga jesu brojni zadovoljni kupci koje B-Export d.o.o. ima kako u Srbiji i okolnim zemljama, tako i u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji i drugde u Evropi.

 

Tim za podršku kupcima uvek Vam stoji na raspolaganju i predusretljivo će i u razumnom roku odgovoriti na Vaš upit. Naše vredne dizajnerke i osoblje zaposleno u našim proizvodnim pogonima, uložiće sve svoje umeće i neće žaliti truda kako bi naši proizvodi u potpunosti zadovoljili Vaša očekivanja.

Hvala na poverenju,

B-Export