Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje kratak rukav vezionica

 

 

Muške košulje kratak rukav vezionica rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje kratak rukav vezionica su naš proizvod iz sopstvene proizvodnje izuzetno visokog kvaliteta jer su izrađene od mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². U ponudi su donji delovi trenerke vezionica koje na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom u istoj boji.

 

U ponudi je veliki izbor boja, do 20 nijansi što dodatno olakšava kombinovanje prema potrebi i želji. Na trenerke vezionica moguća je izrada štampe ili veza logotipa Vaše firme ili izrada teksta po Vašoj želji. Štampa je moguća do 6 boja, a kod veza je izbor do 10 boja.

 

Za trenerke vezionica ne postoji određeni period kada se nose, jer su one odevni predmet koji je neophodan tokom cele godine, bilo da su u pitanju deca ili odrasli. Činjenica je da one pružaju najveću udobnost, te ih svi rado nose. Pa zašto ne bi ste baš na trenerke vezionica uradili logotip Vaše firme ili nešto svojstveno samo Vama i na taj način učinili da Vaša reklama bude dostupna svima.

 

Zbog svoje prijatnosti i lakoće nošenja trenerke vezionica biće uvek rado nošene u svakoj prilici, a Vaša reklama na njima uz kvalitetnu izradu ostaviće jedinstven utisak na svakoga.

 

Pospešite svoje poslovanje uz naše trenerke vezionica, budite uvek dostupni i primećeni kod Vaših postojećih i budućih potrošača Vaših usluga.