Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Muške košulje dug rukav vezionica

 

 

Muške košulje dug rukav vezionica rade se i sa kratkim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Muške košulje dug rukav vezionica rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnih metirijala mešavine pamuka 55% i poliestera 45%. One su jedan od mnogobrojih proizvoda iz našeg asortimana na kome je moguća izrada veza reklamnog teksta ili logotipa.

 

Kako su košulje obavezan deo garderobe svakog poslovnog muškarca onda će Vam svakako biti neophodne naše muške košulje dug rukav vezionica. Ne samo da će Vaši zaposleni u njima izgledati lepo i vrlo poslovno nego ćete uz izradu reklamnog teksta ili logotipa u vezu dobiti i reklamu koja će biti vidljiva u svakom kontaktu sa klijentima ili poslovnim partnerima.

 

Muške košulje dug rukav vezionica su modernog kroja što dadatno ističe muševnost Vaših zaposlenih. Lake su za održavanje a zbog izuzetnog kvaliteta izrade boje veza su trajne. Izrada veza na muške košulje dug rukav vezionica dostupan je do 10 boja čime ćete svakako uspeti da adekvatnim izborom učinite ovaj odevni predmet privlačnim i zanimljivim.

 

Muške košulje dug rukav vezionica se rade d 8 boja što dodatno olakšava kombinovanje sa poslovnim prostorom kao i lako kombinovanje sa ostatkom garderobe. Rade se i sa kratki rukavom što ih čini pogodnim za nošenje tokom cele godine.

 

Učinite da se Vaši zaposleni osećaju prijatno, udobno i vrlo moderno a oni će biti Vaša najbolja reklama a sve to uz naše muške košulje dug rukav vezionica.