Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Kratke kecelje vezionica

 

 

Kratke kecelje vezionica, visok kvalitet češljanog pamuka 245 g/m², standardnih dimenzija 80 x 100 cm ili prema specifikaciji, sopstvena proizvodnja, s Vašim logotipom u vezu ili štampi. Idealno za ugostiteljske objekte tipa caffea, restorana i sl.

 

 

Kratke kecelje vezionica su iz širokog asortimana proizvoda iz sopstvene proizvodnje i rade se od visoko kvalitetnog češljanog pamuka 245 g/m² na kome je moguća izrada veza ili štampe. Kratke kecelje vezionica rade se u standardnim veličinama 80 x 100 cm ili prema Vašoj specifikaciji.

 

Kratke kecelje vezionica najčešće se koriste u ugostiteljskim objektima kao što su restorani, kafići i sl. ili se nose tokom rada u prehrambenoj proizvodnji. Na njima je moguća izrada logotipa ili reklamnog teksa Vaše firme u vezu do 10 boja, a kratke kecelje vezionica rade se u preko 15 boja.

 

Vaši zaposleni će ih rado nositi jer su od prirodnog materijala prijatnog za nošenje tokom rada a takođe su i lake za održavanje što je svakako neophodno zbog uslova rada. U mogućnosti smo da Vam ponudimo iz svoje proizvodnje i duge kecelje vezionica.

 

Bilo da ste ugostiteljska firma ili pružate usluge prehrambene preoizvodnje svakako će Vam biti potrebne naše kratke kecelje vezionica jer izradom logotipa u vezu na njima dobijate reklamu koja je vidljiva u svakom kontaktu sa potrošačima.

 

Adekvatnim izborom boja kratke kecelje vezionica lako je uklopiti u ostatak radne garderobe Vaših zaposlenih a ako je u pitanju ugostiteljski objekat sigurno ćete ih lako uklopiti i u svoj ambijent.