Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

royal plava funkcional majica sa belim rukavima sa vezom crvena funkcional majica sa belim rukavima sa vezom bela funkcional majica sa crnim rukavima sa vezom crna funkcional majica sa tamno zutim rukavima sa vezom crna funkcional majica sa crvenim rukavima sa vezom crvena funkcional majica sa tamno zutim rukavima sa vezom

FUNKCIONAL MAJICE SA VEZOM I ŠTAMPOM

Funkcional majice sa vezom i štampom iz sopstvene proizvodnje, 100 % poliester; upijaju znoj i brzo se suše pa su idealne za sport; moderan stil sa rukavima i ramenima u drugoj boji, s Vašim logotipom u vezu ili štampi.


IZBOR BOJA


VEZ   ŠTAMPA  • KOLIČINA
  • 30 do 50
  • 50 do 100
  • Preko 100
  • CENA
  • 9,50 €
  • 9,29 €
  • na upit Na upit
Cene sa uračunatim vezenim logom 10x10cm bez PDV-a.Informacije o proizvodima
Vez

Funkcional majice sa vezom - Funkcional majice sa štampom

Izrada programa za vez do 50 komada je 10€. Od 50 komada je besplatan. Program za vez ostaje kod nas u arhivi i svaki sledeći put se koristi (ne naplaćuje se).

Prilikom poručivanja robe prvo se uradi vezeni uzorak vašeg logoa, koji se radi na uzorku materijala. Uzorak veza se fotografiše i šalje vama na odobravanje.

Tek nakon vašeg odobravanja, krećemo sa proizvodnjom poručenog naloga.

Funkcional majice sa vezom i štampom imaju okrugli izrez i dvobojne su – rukavi, ramena i bokovi u kontrastnoj boji – iz sopstvene proizvodnje. Materijal je 100 % poliester, ovo majice čini idealnim za sport, jer se veoma brzo suše. Funkcional majice sa vezom i štampom oko vrata imaju rebarsti render (96 % poliester, 4% likra) u kontrastnoj boji.

Naša ponuda za funkcional majice sa vezom i štampom obuhvata osam boja u međusobnim kombinacijama. Možete poručiti majice u bojama Vašeg sportske ekipe, škole ili firme. Oplemenjene Vašim grbom ili logotipom naše za funkcional majice sa vezom i štampom mogu Vaš tim učiniti prepoznatljivim i popraviti njegov imidž. Osim u kombinaciji dve boje, funkcional majice sa vezom i štampom možete poručiti i kao jednobojne – pri čemu kroj ostaje isti.

 

Bićete zadovoljni visokim kvalitetom materijala i izrade, kao i kvalitetom i trajnošću veza ili štampe kojima ćemo Vaš logotip preneti na funkcional majice. Vez radimo najviše u 12 boja, a štampu u 6.