Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena duga kecelja sa vezom svetlo plava duga kecelja sa vezom keli zelena duga kecelja sa vezom royal plava duga kecelja sa vezom narandzasta duga kecelja sa vezom svetlo zuta duga kecelja sa vezom

Duge kecelje vezionica

 

 

Duge kecelje vezionica, visok kvalitet češljanog pamuka 245 g/m², standardnih dimenzija 120 x 80 cm ili prema specifikaciji, sopstvena proizvodnja, s Vašim logotipom u vezu ili štampi. Idealno za ugostiteljske objekte tipa caffea, restorana i sl.

 

 

Duge kecelje vezionica su iz asortimana sopstvene proizvodnje i radimo ih od visoko kvalitetnog češljanog pamuka 245 g/m² u standardnim dimenzijama 120 x 80 cm ili prema Vašoj specifikaciji. Na njima je moguća izrada u vezu reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme čime ćete dodatno istaći delatnost kojom se bavite i naziv firme.

 

Duge kecelje vezionica se rade u preko 15 boja pa ih je zbog toga lako kombinovati sa ostatkom radne garderobe Vaših zaposlenih kao i sa ambijent u kome rade. Lake su za održavanje zbog prirode materijala od koga su izrađene, a kvalitetenom tehnologijom izrade smo osigurali trajnost boja materijala kao i trajnost boja veza izrađenog na njima.

 

Duge kecelje vezionica se mogu koristiti u svim ugostiteljskim objektima, u prehrambenoj industriji i prehrambenim objektima. Prijatne su i lagane za nošenje tokom rada i omogućavaju nesmetano obavljanje radnih aktivnosti.

 

Izradom reklamnog teksta ili logotipa u vezu duge kecelje vezionica biće Vaša reklama koju će Vaši zaposleni nositi na sebi i biti u mogućnosti da Vašu firmu predstavljaju u svakom trenutku tokom rada sa potrošačima.

 

Na Vama je da nam se obratite sa svojom idejom i potrebama a mi ćemo se potruditi da duge kecelje vezionica uradimo po Vašoj meri. Pored ovih kecelja u ponudi imamo i kratke kecelje vezionica.