Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

crvena majica sa okruglim izrezom svetlo zuta majica sa ranglan rukavima royal plava funkcional majica pink zenska majica bez rukava ljubicasta zenska top majica royal plavi duks sa okruglim izrezom

ČESTA PITANJA

 

[+] Da li je moguće naručiti artikle u različitim veličinama?

Moguće je poručiti artikle u različitim veličinama. Mi robu proizvodimo u dečijim, ženskim i muškim veličinama.

Dečije veličine su 104, 116, 128, 140, 152, 164. Ženske veličine su S, M, L, XL, XXL. Muške veličine su S, M, L, XL,XXL, XXXL.

[+] Kako pronaći pravu veličinu?

Na našem sajtu za svaki artikal možete naći tabelu sa veličinama. Potrebno je da uzmete Vašu majicu, duks,….,(artikal koji vas zanima) i pažljivo po uputstvima izmerite.

[+] Možemo li dobiti uzorak artikla?

Na Vaš zahtev mi ćemo Vam poslati uzorak artikala koji želite, da bi mogli da pogledate kvalitet artikala i veličinu. Molimo Vas da nam dobijen uzorak vratite u roku od 14 dana ili u suprotnom uzorak će Vam biti naplaćen.

[+] Mogu li se naručiti različite boje artikla?

Naravno da artikle možete naručiti u različitim bojama po Vašoj želji. Raspolažemo paletom od preko 20 boja.

[+] Mogu li se mešati artikli i veličine?

Mogu se mešati artikli, veličine i boje po Vašoj želji da bi se zadovoljile Vaše potrebe.

[+] Koja je minimalna količina porudžbine?

Minimalna količina poručenih artikala je 30 komada. To podrazumeva da na količini od 30 komada logo (veza ili štampa) bude isti. U toj minimalnoj količini porudžbine moguće je poručiti više različitih artikala.

[+] Da li je moguće da se veze nekoliko različitih logo-a?

Moguće je da se veze nekoliko različitih logo-a na artiklu. Vez se može raditi na različitim mestima na artiklu: napred, na leđima, na rukavima, na kragni, po Vašoj želji.

[+] Koja veličina logo-a je moguća?

Veličina logo-a zavisi od toga gde se nalazi. Obično je to napred sa leve strane i standardna veličina logo-a za to mesto je 10x10 cm. Na leđima se može raditi dosta veći, dok na kragni ili rukavima mora biti manji da bi mogao stati.

[+] Koja štampa se koristi?

Štampa koju mi radimo je sito-štampa. Sito-štampa se radi tako što se kroz sita (svilu) nanosi boja po materijalu. Štampu radimo sa kvalitetnim bojama na vrhunskim mašinama tako da je veoma postojana i ne skida se prilikom pranja.

[+] Može li se štampati više različitih motiva?

Naravno da je moguće kao i kod veza. Logo se može nalaziti napred, na leđima, rukavima i kragni. Štampani logo se može raditi do 6 boja bez problema.

[+] Kako možemo dobiti uzorak?

Da biste dobili uzorak morate nas kontaktirati putem e-maila ili putem telefona, ostaviti Vaše podatke i reći koji artikal Vas zanima, potom ćemo Vam poslati uzorak. Slanje uzorka je besplatno ali Vi snosite troškove vraćanja uzorka.

[+] Koliki je rok isporuke?

Standarni rok isporuke je do 3 sedmice od Vašeg odobravanja naloga.

[+] Koji su troškovi isporuke?

Troškovi isporuke su besplatni. Robu šaljemo brzom poštom.