Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

cebad tamno zuto cebe keli zeleno cebe sa vezom bordo cebe sa vezom belo cebe sa coca cola vezom royal plavo cebe sa vezom

Ćebad vezionica

 

 

Ćebad vezionica rade se od visoko kvalitetnog polara, 100% poliester, antipilling-ne grudvajući, površinske mase 320 g/m², moguća izrada u vezi ili štampi (štampa nije preporučljiva) Vašeg logotipa ili naziva firme. Rade se u sopstvenoj proizvodnji u preko 20 boja.

 

 

Ćebad vezionica rade se u sopstvenpj proivodnji od visoko kvalitetnog polara koji je 100% poliester što omogućava da ne dođe do grudvanja tokom održavanja ovog proizvoda. Ćebad vezionica rade se od materijala koji je površinske mase 320 g/m² što ovu ćebad čini vrlo prijatnim i laganim za upotrebu ali pri tom i toplim.

 

Ćebad vezionica rade se u preko 20 boja pa se lako mogu uklopiti u svaki ambijent bilo da je u pitanju ugostiteljski objekat kao što su hoteli, moteli i sl. ili kućna atmosfera. Na njima je moguća izrada veza nekog detalja po Vašoj želji sa izborom do 10 boja čime bi ste uspeli da osvežite i oplemenite ovaj artikal.

 

U vezu je moguća izrada reklanog teksta, logotipa ili naziva Vaše firme i na taj način ćebad vezionica bi postali Vaša reklama i promovisali bi Vašu firmu tokom svakodnevnog korišćenja od strane gostiju.

 

Neka Vaši gosti osete toplinu i prijatnost tokom boravka u Vašem ambijentu a oni će Vam uzvratiti ukazanim poverenjem i ponovnim dolaskom, a sve to uz našu ćebad vezionica.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom proizvoda koji Vam nudimo ali i kvalitetom i trajnošću boja veza izrađenog na ćebad vezionica.