Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

beli bade mantil sa vezom melanz sivi bade mantil sa vezom teget bade mantil sa vezom crveni bade mantil sa vezom crni bade mantil sa vezom

Bade mantili vezionica

 

 

Bade mantili vezionica rade se u sopstveno proizvodnji od 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m², otporni na habanje. Na njima je moguća izrada logotipa Vaše firme u vezu ili štampi (štampa nije preporučljiva).

 

 

Bade mantili vezionica se rade u sosptvenoj proizvodnji od visoko kvalitetnog 100% pamučnog frotira, površinske mase 550-600 g/m² što ih čini vrlo prijatni i udobnim za nošenje. Pogodni su za korišćenje u kućnim uslovima ili za delatnosti kao što su hotelijerstvo, spa centri, kozmetički saloni, bezini i sl.

 

Bade mantili vezionica su pogodni za izradu veza reklamnog teksta, naziva firime ili logotipa. Izradom vezom uspeli bi ste da dodatno osvežite jednobojnu boju bade mantila ali i da istaknete svoju firmu i delatnost kojom se bavite. Izrada veza na bade mantili vezionica moguća je u 10 boja čijim adekvatnim izborom i kombinacijom možete ovaj odevni predmet učiniti živopisnijim.

 

Bade mantili vezionica se rade u pet boja, a to su bela, crna, crvena, teget i melanž siva koje se lako kombinuju sa ostatkom enterijera i pored toga rade se u istim bojama kao i peškiri vezionica pa se mogu zajedno koristiti u Vašem ambijentu. Sigurni smo da će ih svi rado nositi jer su izuzetno mekani i prijatni pa će se Vaši gosti i korisnici usluga u njima zaista lepo osećati.

 

Bade mantili vezionica uz izradu veza biće adekvatan promotivni materijal Vaše firme koji će Vas predstaviti korisnicima usluga i tako ostaviti jedinstven pečat poslovnisti koji će se pamtiti. Pokažite koliko brinete o imidžu svoje firme kao i o dobrom marketingu koji će pospešiti Vaše poslovanje a u tome će Vam pomoći naši bade mantili vezionica.